Продавець I G R I S розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
498 відгуків
Работаем в прежнем режиме ПРАЙС-ЛИСТ

Відкриваємо комору, готуємо мармеладний мікс

Відкриваємо комору, готуємо мармеладний мікс

Наприкінці зими всі страви здаються прісними, організм вимагає чогось незвичайного, смачного і корисного. І ніякої вітамінно-мінеральний препарат не рятує і не втамовує тягу, з'їсти щось смачненьке з свіжих фруктів або ягід.

Мікс мармеладу – готуємо самі

Господині, які роблять заготовки, повинні обов'язково зробити перетерту червону, чорну смородину. Хоча б по парі баночок, щоб потім на кінець зими зробити «літнє диво» і порадувати близьких, додати нотку тепла в сірі дні.

Мармелад мікс готується з перетертої смородинової заготовки. Концентрація вітаміну C в такому ласощах допоможе зміцнити імунітет,

дочекатися літа здоровим і бадьорим:

  • Що не знадобитися для приготування – желатин. У перетертої червоній смородині вміст пектину висока. Для мармеладу з чорної смородини теж не потрібні желеобразующие речовини. Так як вона містить багато пектину.
  • Для заготівлі на зиму і подальшого використання червоно-смородинового варення. Потрібно витримати пропорцію ягід 1 кг, цукор 1 кг
  • Ягідки перебирають, миють, просушують на рушник з тканини або на паперовому.
  • Тепер чисту смородину всипати в мідний таз, можна в антипригарну каструлю з товстим дном.
  • Потрібно довести ягоди до кипіння, розігріти їх, але не доводити до розм'якшення, щоб залишилися цілі.
  • Гарячу смородину обережно висипати в сито або друшляк. Протерти м'якоть, а шкірку і зернятка залити невеликою кількістю холодної води і залишити на 2 години.
  • М'якоть змішати з цукром. Знову помістити в мідний посуд і уварюють до зменшення об'єму суміші в 2 рази.
  • Перевіряється готовність так. Крапелька вареного виливається на холодну поверхню. Якщо не розтікається – мармеладная заготівля готова.
  • Тепер відцідити воду з макухи і проварити 5-15 хвилин. Зняти пінку. Розлити по банках або зварити компот.
  • Готове желе теж закупорити.
  • Для приготування мармеладу заготівлю нагріти на водяній лазні або на парі. Розлити по невеликих силіконових формочках.
  • Для пікантності можна додати цедру, цукати, горішки.
  • Дати застигнути.
  • Акуратно вийняти з формочок. Обваляти в цукровій пудрі або тростинному, коричневому, буряковому цукрі.
  • Подати на стіл до чаю.

Як і де купувати жувальний мармелад оптом

Жувальний мармелад оптом пропонує відомий інтернет-магазин, який представляє виробника натурального мармеладу. Повірте і перевірте. Купити якісний мармеладний мікс складно. В основному пропонується солодкість, приготовлена з додаванням штучних барвників і підсилювачів смаку. Не орієнтуйтеся на ціну. Вибирайте продукт після вивчення складу.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner